Menu
Your Cart


Ter ondersteuning van ons als juwelier kunt u rechtstreeks bij een van onze leveranciers de gehele collectie bekijken. Bent u geïnteresseerd wat er zoals te koop is aan gouden-, zilveren en stalen sieraden? Kopieer dan deze link en kijk wat wij voor u kunnen bestellen. 
Bekijk het aanbod


Hebt u iets gezien wat u mooi vind neem dan even contact met ons op via mail of telefonisch en wij regelen het verder. Artikelen die op onze site staan zijn meteen via de site te bestellen maar ook hiervoor kan u rechtstreeks contact met ons opnemen.  


Via Facebook en Instagram komen nog meer links beschikbaar. 

Welkom bij De laat Juweliers in Bemmel

Juwelier De Laat is uw adres voor merkhorloges en juwelen van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring garandeert bovendien service en kennis van zaken. Zowel in onze winkel als in onze online shop vindt u een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges, in verschillende prijsklassen. In Bemmel zijn wij inmiddels een begrip en een vertrouwd adres voor het kopen van uw horloge, trouwringen of juwelen. In onze winkel maar ook online bent u bij Juwelier De laat van harte welkom. U vindt er onze nieuwste collecties en interessante acties. Vergelijk en ervaar verschillende producten in de winkel!